', '
'); */?>

Adókímélő megoldások cégeknek

Egy költséghatékony és rugalmas eszköz Cége számára, a kulcsfontosságú munkavállalóinak közép-és hosszú távú ösztönzéséhez, az adóoptimalizáláshoz, és nem utolsó sorban saját nyugdíját is megteremtheti céges forrásból!

Egyszerűen, számokban:

  • 100 Ft netto bĂ©r ma 278 Ft-ba kerĂĽl összesen (cĂ©g+magánszemĂ©ly.)   a 100 bĂłl 174 Ft-ot csinálunk !  

Ebből az adókímélő pénzügyi megoldásból a közterhek levonása után kifizethető összeg az évek során munkabérként kifizethető összegek értékét már néhány év elteltével nagyságrendileg meghaladhatja. 

Rugalmas eszköz a változó világban

A biztosított személye a futamidő során módosítható, így a cég rugalmasan, a mindenkori helyzetének megfelelően alakíthatja ki a juttatásban részesülő munkavállalók körét.

 A vállalati cafeteria rendszer ideális eleme

Mivel a szerződésbe befizetett összeg adómentes, ezért az alkalmas a munkavállaló cafeteria keretének 100 %-os felhasználására: a cafeteria keretből erre fordított rész teljes egészében a munkavállaló egyéni számláján kerül jóváírásra. Ráadásul a munkavállaló szabadon döntheti el, hogy milyen formában kívánja befektetni a megtakarítást.  A befektetés formáját bármikor, a mindenkori aktuális pénz-és tőkepiaci helyzetnek megfelelően módosíthatja.

Ebbe a céges adókímélő megoldásba befizetett összeg adómentes, azaz a befizetéskor sem a szerződő cégnek, sem a magánszemélynek nincs adó-, illetve járulékfizetési kötelezettsége.

 Amennyiben a szerződés kedvezményezettje magánszemély, úgy a befizetés a vállalkozás személyi jellegű kifizetései között költségként elszámolható, amely a tárgyév adózás előtti  eredményét csökkenti.

Ez esetben az eseti befizetések teljes egészében a tárgyév eredményére költségként elszámolhatók (nincs időbeli elhatárolási kötelezettség).

 Az így szerzett egyéb jövedelmet a munkabéreknél nagyságrendileg kisebb adó és járulék terheli, ráadásul kamatadót sem kell fizetni utána.

 

adózás

Várom egy ingyenes és kötelezettségmentes tanácsadásra.

 

gabriella.polgarne@gmail.com

Tel:        +36-30-773-9047

 

 

Feliratkozás ingyenes tanácsadásra:

[si-contact-form form=’1′]