', '
'); */?>

Anyagi függetlenség megőrzése mindannyiunk elemi érdeke

Most, hogy a második nyugdíjpillér megszűnik még elemibb érdekünk, hogy öngondoskodással egy méltó életszínvonal fenntartásáért lépéseket tegyünk.

Tudja Ă–n, hogy …

>> 2013-tól a nyugdíj adóköteles lesz, és azt hogy akinek nincs meg a 15 év munkaviszonya semmi nyugdíjra nem számíthat?

>> Azt tudja, hogy nyugdíjba vonulása után kb. 70%-os életszínvonal csökkenésre számíthat?

>> Mit szeretne 60 évesen csinálni: gyorsétteremben tálcákat visszahordani, vagy azon gondolkodni melyik fürdővárosba utazzon kúrálni magát?

>> A gyerekeit megkérni, hogy váltsák ki a gyógyszereit, mert a rezsi után már nem maradt rá pénz, vagy meglepni az unokákat ajándékokkal?

Személyre szabott vagyontervezés

Ön dönti el, hogyan szeretné tölteni nyugdíjas éveit,

Hogyan és mennyi segítséggel indítja el gyermekeit az úton,

Ha cégtulajdonos, nem árt tudnia az adóoptimalizálás  hatékony és legális lehetőségeiről.

Olyan lehetőségekkel ismertethetem meg, amikre nem is gondolt, mely a pénzkeresés, befektetés és vagyonképzés egyik hatékony formája.

Ez a kapcsolat pénzben kifejezhető előnyöket hoz Önnek!

Amit kínálok:

  • privát pĂ©nzĂĽgyi tanácsadĂłt, aki segĂ­t Ă–nnek eligazodni a pĂ©nz világában,
  • egyĂĽttműködĂ©st, mely anyagi hasznot hoz Ă–nnek,
  • legális adĂłoptimalizálási lehetĹ‘sĂ©get cĂ©gvezetĹ‘knek,
  • passzĂ­v jövedelmet Ă©s az ezzel járĂł gondtalan öregkort,
  • tĹ‘kekĂ©pzĂ©st adĂłfizetĂ©s helyett legálisan,
  • ingyenes tanácsadást pĂ©nzkeresĂ©shez.

Feladatom,

hogy segítséget nyújtsak Önnek a meglévő igényeinek kielégítéséhez, megkeressük közösen az Ön rejtett igényeit is, és felhívom a figyelmét azokra a veszélyekre vagy lehetőségekre, melyek az egész életét befolyásolhatják. A konzultációink során olyan szolgáltatások juthatnak az Ön tudomására, amelyekre általában Ügyfeleink nem is gondolnak, vagy nem tudnak róla, hogy létezik ilyen lehetőség. A pénzügyi és befektetési tanácsadás segít Önnek abban, hogy a meglévő konstrukciók közül az Önnek  legmegfelelőbbet válasssza ki.

Nyugdíjmegtakarítás

Egy átlagos megtakarítás évente 250-300 ezer forint befektetési vagy életbiztosítási céllal. Ez nem egy falrengető összeg, de következetes stratégiával hosszútávon már ebből is lehet tőkejövedelmet biztosító vagyont felépíteni.

Optimalizálás

Egy másik szempontot, amiért Önnek érdemes hozzám fordulnia: a háztartások zömének több pénzügyi terméke van, melyeket különböző intézmények kezelnek egymástól függetlenül. Rendszerint ezek időben vagy szolgáltatásban átfedik egymást, így egyrészt többletteher jelentkezik, másrészt, ha ezek nem egészítik ki egymást, akkor maradhatnak fedezetlen területek. Ezek optimalizálásával meg lehet találni azt a forráskiegészítést, amelyet fel lehet használni a tőkeképzésre.

Pénzügyi növekedés

Cégünk élen jár abban, hogy folyamatosan figyeli a pénzügyi piacot, és ügyfeleink számára a mindenkori kínálatból a legjobb termékeket választjuk ki.

Partnereink kizárólag stabil és jelentős biztonsági háttérrel rendelkező hazai és nemzetközi pénzintézetek és biztosítók.

Többletbevételhez

CĂ©lunk,

hogy Ügyfeleink olyan tudatosan fektessenek be, olyan alaposan nézzék meg, hogy kire bízzák a pénzüket, mint a fejlett pénzügyi kultúrával rendelkező országok polgárai.

 

Mérlegeljen, és jelentkezzen egy személyre szóló tanácsadásra!

gabriella.polgarne@gmail.com

Tel: +36-30-773-9047

 

Feliratkozás ingyenes tanácsadásra:

[si-contact-form form=’1′]