', '
'); */?>

Céges bérnövelés

Már mindenki előtt ismert tény, hogy aki 2013. január elseje után megy nyugdíjba, fizetéstől függően jelenlegi értéken 40 és 80 ezer forint közti összeget fog kapni nyugdíjként az államtól. Az erre vonatkozó törvényt már 13 éve (!) meghozták. (1997 évi LXXXI. trv). Sajnos a már tíz éve működő magánnyugdíj pénztárak sem váltották be a várakozásokat, számítások szerint maximum a negyedét kaphatjuk még hozzá ennek az összegnek öregkorunkra.

család nyugdíjtervezés

Céges lehetőségek

Hogyan emelhetnék 100 egységnyi helyett 270 egységnyi nettó bért úgy, hogy nekem, mint munkaadónak, semmivel se kerüljön többe?

Hogyan kaphatnék 100 egységnyi helyett 270 egységnyi nettó bért úgy, hogy a munkaadómnak semmivel se kerüljön többe?

Járulékmentes megoldás

Jelenleg a munkaadónak havi 25.000 Ft költség mellett a dolgozói kb. 8.000 Ft nettó bért kapnak kézhez. Viszont ezzel a befektetéssel egy átlagos, ma 40 éves munkavállaló nyugdíjas korára kb. 200.000 forint (!) havi nyugdíjjövedelem termelhető ki, élete végéig!

Gondolkozzunk el ezen:

· havi 8.000 Ft most (ez tíz perc alatt elkölthető bármelyik bevásárlóközpontban)

· havonta 200.000 Ft nyugdíj kiegészítés életünk végéig, (aminek a harmadát sem kapnánk az államtól)

Ráadásul a jövő évtől a fizetés mellé adott szinte minden cafetéria elemet (étkezési jegyet, üdülési csekket, stb.) megadóztatnak, köztük az önkéntes nyugdíjpénztárakat is.

Ugyanakkor teljesen nyilvánvaló, hogy mindenkinek kell egy olyan megtakarítási és befektetési konstrukció, amivel saját maga összerakhatja a saját jövendő nyugdíját, hiszen az államra nem számíthat.

Van olyan lehetőség, amivel a cég költségként elszámolva indíthat olyan programot a dolgozói és tulajdonosai részére, amely majd létrehozza a későbbi nyugdíjtőkéjüket és passzív jövedelemként szolgál.

 Talán nehezen hihető, de pár éve kidolgozott, és az elmúlt hónapokban jelentősen továbbfejlesztett, a hatóságok által jóváhagyott megoldásokat tudunk kínálni.

Az Ön és cége jövője a tét. Ráadásul a nyugdíj-problémák miatt létkérdés, hogy beszéljünk róla.

 

Várom egy ingyenes és kötelezettségmentes tanácsadásra.

A tudás hatalom!

 

gabriella.polgarne@gmail.com

Tel:        +36-30-773-9047

 

 

Feliratkozás ingyenes tanácsadásra:

[si-contact-form form=’1′]