', '
'); */?>

√Čletp√°lya tervez√©s szak√©rtŇĎi t√°mogat√°ssal

A¬†p√©nz√ľgyi tan√°csad√°s bizalmi munka, a szem√©lyes szimp√°tia √©s bizalom megl√©te elsŇĎdleges fontoss√°g√ļ. ¬†Amennyiben ez megvan egy p√©nz√ľgyi anal√≠zis seg√≠t felt√©rk√©pezni¬† az √ľgyf√©l p√©nz√ľgyi helyzet√©t.

p√©nz√ľgyi tan√°csad√≥

Igyekszik fel√°ll√≠tani egy fontoss√°gi sorrendet, term√©szetesen az √ľgyf√©l elv√°r√°sai alapj√°n. Megtudja van-e m√°r b√°rmilyen megtakar√≠t√°sa, befektet√©se, esetleg ¬†egy√©b fedezete. ¬†Mik azok a forr√°sok, amiket a c√©l el√©r√©se √©rdek√©ben fel tud haszn√°lni.

Ez lehet √©letbiztos√≠t√°s, ingatlan, amit arra sz√°nnak, hogy √°r√°b√≥l finansz√≠rozz√°k p√©ld√°ul a gyerek egyetemi k√∂lts√©geit, egy egyszerŇĪ bankbet√©t, vagy olyan √°lland√≥ bev√©tel, amit k√ľl√∂n√∂sebb megterhel√©s n√©lk√ľl el tud k√ľl√∂n√≠teni j√∂vŇĎbeli c√©ljai el√©r√©se √©rdek√©ben.

Meghat√°rozz√°k, hogy mikorra √©s mennyi p√©nzre lesz sz√ľks√©ge √©s ehhez meghat√°rozz√°k, mennyit tudnak a c√©l √©rdek√©ben f√©lretenni. Fontos, hogy ne v√°llaljanak erŇĎn fel√ľli terheket.

Vagyontervezés, reális célok, és reális elvárások.

ElŇĎfordulhat, hogy az √ľgyf√©l m√°r meg is oldotta a probl√©m√°t, vagy az anyagi helyzete miatt nincs megold√°s. E k√©t v√©glet k√∂z√∂tt b√°rmi lehets√©ges.

A k√∂vetkezŇĎ tal√°lkoz√≥ra k√©sz tervet kap az √ľgyf√©l.

Ez azt jelenti, hogy a p√©nz√ľgyi piacon a neki legjobban megfelelŇĎ befektet√©st aj√°nljuk, b√°rmelyik c√©ggel is k√∂t az √ľgyf√©l szerzŇĎd√©st, mint f√ľggetlen p√©nz√ľgyi tan√°csad√≥knak, nek√ľnk¬† csak az Ňź ig√©nye √©s √©rdeke sz√°m√≠t.

A sikeresen elind√≠tott programot folyamatosan figyelemmel k√≠s√©rj√ľk, √©s tan√°csainkkal seg√≠tj√ľk √ľgyfeleinket, hogy az adott lehetŇĎs√©gekhez k√©pest mindig a lehetŇĎ legjobb hozamokat √©rj√©k el befektet√©sei. Ebben az ezzel foglalkoz√≥ koll√©g√°ink vannak seg√≠ts√©g√ľnkre.

√Čs v√©g√ľl a l√©nyeg!

Mindez √∂nnek ingyenes, hisz minket a p√©nz√ľgyi c√©gek fizetnek. Term√©szetesen teljesen egyform√°n, √≠gy ker√ľlve el a r√©szrehajl√°st.

Csak √©s kiz√°r√≥lag az √Ėn √©rdeke sz√°m√≠t!

Gondtalan j√∂vŇĎje ugye meg√©r ennyit?

gabriella.polgarne@gmail.com

Tel: +36-30-773-9047

Feliratkozás ingyenes tanácsadásra:

[si-contact-form form=’1′]